DIGITALE LØSNINGER

Server filer

Du kender det alt for godt. Du er kommet til et møde og du har glemt alle dine filer hjemme på din computer. Pyt, vi redder dig! Hos os kan du nemlig få en fil server, så du altid har alt du skal bruge med på farten. Vores fil servere er billige og du kan styre det hele selv på dem. Du kan starte med vores 10GB løsning og skal du bruge mere er det nemt at opgradere til noget større.

 

Den sikret vej til dine filer

Når det kommer til sikre filer på en cloud server, så er vi eksperter på området. Det handler nemlig om at du skal føle dig tryg ved at ligge dine filer hos os. Vi har bemandning på vores servere døgnet rundt, så skulle det ske at en hacker prøver at snige sig ind, så stopper vi ham inden det er for sent. Dine filer vil altid være i trygge hænder og det er ligemeget om du henter dine filer her eller du henter dem i udlandet.

 

Lynhurtige servere

Vi ved hvor træls det kan være at sidde i timevis og venter på at dine filer bliver lagt online, så derfor har vi investeret i lynhurtige servere, så du knap nok kan nå at blinke med øjnene før at dine filer ligger online og det gælder både når du smider dem op på serveren og når du henter dem igen. Vi kan få en merpris også tilbyde endnu hurtigere fil overførelser på vores pro servere og dem er du meget velkommen til at høre mere om ved at sende os en mail og skrive hvad du har brug for, så vender vi tilbage med en løsning til dig.