WEBHOSTING

Server hosting

Mangler du eller din virksomhed en billig og pålidelig web hosting, så er vi eksperter på området. Hos XPC finder du nemlig en lang række gode servere som passer til netop dig og din forretning. Når du skal igang med at vælge webhosting hos os, er det vigtigt at du gør op med dig selv om hvad du har brug for. Skal du bare have en lille personlig hjemmeside kan du nøjes med vores med webhosting og skal du have en kæmpe webshop hvor der er plads til at du kan vokse, så skal du have en lidt større en med mere kraft.

Nem opsætning af hjemmeside

Hos XPC er det nemt at sætte din ting op selv. Vi har nemlig gjort det sådan at det er lige til at gå til. Når du får din hosting, så følger der et log ind med som gør at du har adgang til et kontrolpanel, hvorfra du kan styre hele hjemmesiden og dine domæner. Så er du ikke den store it mand, så vil du også sagtens kunne finde ud af det. Vi har en del værktøjer i vores system der gør at du kan sætte hjemmesider op i løbet af ingen tid. Det gør også at dit domæne ikke bare komme til at ligge fordi du ikke kan tage dig sammen til at få en hjemmeside på det. Nu er der nemlig ingen undskyldninger!

De bedste servere

Vi tør godt sige at hos os har vi de bedste servere! Vi kan nemlig prale med at vores servere har en oppetid der ligger så tæt på 100% af man skulle tro det var løgn. Så er du fan af hjemmesider der har en god oppetid, så skal du helt sikkert prøve vores hosting løsninger. Vi kan endda tilbyde dig at prøve vores service i 14 dage helt gratis og er du ikke tilfreds, så skal du ikke betale noget.